Du vill jobba hos oss för att du älskar att undervisa. Havsutsikten har inget med saken att göra.

Vi vill att varje elev ska ha rätt förutsättningar för att lyckas och vårt arbete utgår från tre ledord: kunskap, kreativitet och trygghet. Men det börjar med människor som du – engagerade lärare med förmågan att locka fram det bästa ur sin omgivning. Du skickar in din ansökan och vi ser till att du känner dig välkommen och trivs från första stund. Nämnde vi havsutsikten?

Som lärare hos oss arbetar du och dina kollegor tillsammans för att alla elever ska trivas och utvecklas utifrån sina förutsättningar. Du planerar, genomför, utvärderar och utvecklar ditt arbete utifrån läroplanen och övriga styrdokument.

Du är legitimerad lärare i svenska för årskurs 79, gärna i kombination med annat ämne. Du tror på teamwork och gillar tanken av en hjälpsam och utvecklande arbetsmiljö, tillsammans med andra kompetenta pedagoger. Du är lösningsfokuserad, har en positiv syn på ditt arbete och lätt för att skapa goda relationer till elever, kollegor och föräldrar. Nära till skratt är en stjärna i kanten!

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 80–100%. Utöver ett nära samarbete med kollegor och skolans ledning erbjuder vi också möjlighet till fortbildning och utveckling. Pedagogiska luncher, absolut. Fantastisk fika i personalrummet, o ja. Friskvårdsbidrag, självklart! Lön och startdatum kommer vi tillsammans överens om när vi träffas. Hoppas vi ses snart!

Vi hanterar ansökningar löpande. Har du frågor om skolan eller tjänsten är du välkommen att kontakta vår rektor Malin Hammer på telefonnummer: 072-215 19 33

Sök tjänsten via mail: malin.hammer@onsalamontessoriskola.se